Over Studio Marcuse

Welkom! Mijn naam is Merel en in 2022 heb ik de bachelor Communicatie afgerond aan Fontys Hogescholen. Tijdens deze studie heb ik voor meerdere opdrachtgevers opdrachten gedaan. Bij Royal Swinckels door het ontwikkelen van een manifest over MVO, bij Coca-Cola een creatieve campagne en voor een start-up loopbaancoaching nieuwe branding.
Tijdens mijn meewerkstage bij Achmea Divisie Pensioen & Leven in Tilburg heb ik voor 5 maanden interne communicatiemiddelen ontwikkeld, o.a. creatieve manifesten voor verschillende afdelingen binnen de divisie.
Tijdens mijn afstudeerstage bij het Nederlands Jeugdinstituut in Utrecht van 5 maanden heb ik onderzoek gedaan naar de jongeren met de focus op inclusie & diversiteit. Hierbij heb ik onderzocht hoe jongeren met minder kansen beter bereikt kunnen worden via (online) communicatie. 

 Sinds de zomer van 2022 ben ik ingeschreven als freelancer bij de Kamer van Koophandel. Mijn expertise ligt bij een breed scala aan het ontwikkelen van o.a. algemene communicatiemiddelen en promotiematerialen, concepting voor website en ondersteuning van social media engagement, planning en strategie. 

Hiernaast ontwikkel ik mij verder middels fotografie voor bijvoorbeeld LinkedIn-profiel upgrades en organisaties.