Sinds de zomer van 2022 ben ik ingeschreven als freelancer bij de Kamer van Koophandel. Mijn expertise ligt bij een breed scala aan het ontwikkelen van o.a. algemene communicatiemiddelen en promotiematerialen, concepting voor website en ondersteuning van social media engagement, planning en strategie. Hiernaast wil ik mij nog verder ontwikkelen middels fotografie voor bijvoorbeeld LinkedIn-profiel upgrades en organisaties.

Freelance ervaringen

Stichting Vrienden van het Herseninstituut
Als allround freelancer zet ik me voornamelijk in voor webredactie, beheer van sociale media en opzet van nieuwsbrieven voor donateurs. Dit doe ik door een externe vertaalslag te maken van het hersenonderzoek bij Nederlands Herseninstituut naar (toekomstige) donateurs.

Het Nederlands Jeugdinstituut
Bij het Nationaal Agentschap heb ik mij ingezet door het ontwikkelen van communicatiemiddelen, ontwerpen van offline materialen zoals tasjes, pennen en flyers. Hierbij heb ik mij ook ingezet via verschillende sociale media en heb ik communicatie idee├źn uitgewerkt en uitgevoerd.

European Solidarity Corps
In de vorm van een ZZP-opdracht heb ik onderzoek gedaan naar een specifieke doelgroep van jongeren die zelf Solidariteitsprojecten oprichten. Gedurende 5 maanden heb ik informatie verzameld, interviews gehouden en uiteindelijk een adviesplan geschreven.

Dutch Export Solutions
Voor Dutch Export Solutions (Dexss) ben ik verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van het bedrijfslogo en communicatie-advies over de website en promotiematerialen zoals visitekaartjes en bedrijfsflyers.

Cura Instruments
Voor een start-up heb via een co-creatie meerdere brainstormsessies gehad met betrekking tot het ontwerp van logo en bijbehorende huisstijl.